Wie is Dhollander Depagas?

Welkom bij Dhollander Depagas in Brugge. Al 80 jaar zijn we een gevestigde waarde als familiebedrijf. Dhollander Depagas is gespecialiseerd in gasverwarming, huishoudapparaten, outdoor cooking, TV/HIFI en Domotica. Wij onze eigen herstel- en onderhoudsdienst voor elk onderdeel en toestel. 

Geschiedenis van Dhollander Depagas

In de jaren 30 was Achiel Dhollander brouwer aan huis met zijn eigen vrachtwagen. Zijn alternator begaf het vond in Brugge niemand die dit kon herstellen, dus deed hij het zelf. DHOLLANDER werd op die manier bekend voor het herbobineren van elektrische dynamos en motoren.

Zoon Willy ontwikkelde de firma verder na zijn studies ‘sterkstroom en zwakstroom’ in Gent. In de jaren 70 werd hij hoofdverdeler voor de firma SIEMENS. Van wasmachines tot PC’s , TV’s tot zekeringen, alle SIEMENS-producten werden in de 3 winkels aangeboden en gerepareerd.

Ook DEPAGAS bouwde hij uit tot service- en installatiebedrijf voor aardgastoestellen. Rond 1990 werd gestart met domotica, het automatiseren van gebouwen. Vandaag is dit de toonaangevende activiteit van het bedrijf met 20 medewerkers.

“Begeleiding, opvolging & persoonlijke service is ons sterke punt”

Snelle hersteldienst

Onze techniekers kunnen u snel van dienst zijn. Stuur ons online een aanvraag voor herstelling.

De beste prijs/kwaliteit

Door onze vele acties kunnen we u de scherpste prijzen aanbieden. Ontdek onze toppers in de catalogus.

Thuislevering en installatie

Leveren en plaatsen door ervaren technici is mogelijk. Aansluiten op bestaande leidingen is meestal gratis.

Partner voor de vakman

Als jarenlange expert in domotica is Dhollander Depagas trotse partner van toonaangevende vernieuwende merken. Ons aanbod is enorm.