Siemens HB673GBS1 inbouwoven

800,00

Categorieën: ,

iQ700

60 x 60cm

  • fastPreheat – Verwarm de oven snel voor.
  • coolStart – Geen voorverwarmen nodig voor diepvriesproducten.
  • activeClean –  Het automatische zelfreinigende ovensysteem.
  • 4D Hetelucht – Gelijkmatige warmteverdeling op elk niveau voor een uitstekend resultaat.
  • softMove: zacht openen en sluiten van de ovendeur.

fastPreheat en coolStart

De fastPreheat-functie verwarmt de oven snel voor. Met coolStart kunt u het koken van bevroren voedsel versnellen, omdat voorverwarmen niet nodig is. Uw gerecht is klaar in hetzelfde aantal minuten dat u op de verpakking ziet. Beide intelligente functies besparen u kostbare tijd wanneer u snel resultaten nodig heeft.

activeClean

Berg uw schoonmaakhandschoenen voorgoed op. Dankzij de activeClean®-functie reinigt uw oven zichzelf. Verwijder gewoon losse resten en de oven doet de rest. Met een druk op de knop worden alle bak-, braad- en grillresten op hoge temperatuur in as veranderd. Gebruik hierna een vochtige doek om het oppervlak schoon te vegen en klaar is kees.

4D Hetelucht

Vroeger was het lastig om gelijkmatige bakresultaten te krijgen, maar nu niet meer. Met 4D Hetelucht verplaatst een innovatieve ventilator de warmte snel en krachtig door de binnenkant van de oven. Of u uw rooster nu bovenaan of onderaan plaatst, uw gerecht zal perfect gebakken worden. Of bak koekjes op vier niveaus tegelijk en geniet ook dan van een uitstekend resultaat.

softMove

Eenvoudig openen en sluiten van de oven zonder te drukken en te trekken. Het intelligente dempingsmechanisme softMove zorgt ervoor dat de ovendeur zacht opent en sluit.

Extra informatie

Merk

Siemens