Sonos Roam

199,00

Categorie:

De Sonos Roam is de tweede Sonos-speaker die komt met Bluetooth, WiFi én een accu. Je kunt hem thuis gebruiken met je andere Sonos-toestellen of meenemen naar de tuin of vakantiehuis en streamen via Bluetooth.

De Sonos Roam is stof en waterdicht en draagt een IP67-label.

De Roam laad je op via een USB-C-poort achteraan.

Optioneel kun je voor 49 euro een draadloze lader van Sonos aanschaffen. Het is gewoon iets heel klein en discreet, een kleine driehoek waarop de Roam in verticale modus perfect past. Wel goed om weten: de draadloze lader is eigenlijk een Qi-laadoppervlakte met een USB-kabel. Je hebt dus nog altijd de USB-lader van je smartphone nodig. Het is vooral een comfortextraatje om te zorgen dat je de Roam proactief oplaadt voor die keren dat je de speaker mee naar buiten wil nemen.

De Roam kun je echter qua functionaliteit niet zomaar vergelijken met andere Bluetooth-speakers. Niemand anders biedt dezelfde hybride aanpak waarbij je kunt schakelen tussen WiFi en Bluetooth. Bovendien geniet je thuis in WiFi-modus van alle pluspunten van het stabiele en gebruiksvriendelijke Sonos-platform, of kun je streamen via AirPlay 2

 

  • Streaming: WiFI 8022.11 b/g/n/ac (Sonos-app, AirPlay 2, Spotify Connect) en Bluetooth 5.0
  • Batterij: tot 10 uur
  • Opladen: via USB-c of draadloos
  • Afmetingen: 16,8 x 6,2 x 6 cm
  • Gewicht: 430 gram