Siemens KS36VVWDP vrijstaande koelkast

Categorieën: ,

iQ300

186 x 60 cm, wit

Koelkast met hyperFresh om groente en fruit langer vers te houden, en de LED verlichting zorgt voor een uitstekende verlichting in de binnenzijde van de koelkast.

  • Ledverlichting – Controleer nu sneller de inhoud van je koelkast dankzij de gelijkmatig verdeelde lichtbron.
  • bottleRack – je flessen veilig en binnen handbereik opgeborgen.
  • De easyAcces glazen shelves maken het toevoegen van voedsel gemakkelijker en bieden een beter overzicht.
  • Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Ledverlichting

De verzonken ledverlichting voorziet je koelkast van gelijkmatige verlichting, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. Ze zijn aan de voorzijde van de koelkast gemonteerd, zodat ze niet belemmerd worden door de inhoud. De ledlampjes zijn bovendien duurzaam en energiezuinig.

bottleRack

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.

easyAcces shelves

De glazen leggers kunnen nu tot aan het midden worden uitgetrokken op de profielgeleiders. Hierdoor kunt u eenvoudiger etenswaren toevoegen en uitnemen. Hierdoor heeft u een optimaal overzicht en ziet u niets over het hoofd. De leggers schuiven natuurlijk licht en kunnen niet kantelen. Zelfs als ze vol beladen zijn, kunt u ze volledig uittrekken. De leggers hebben geen rand en zijn gemaakt van sterk glas van hoge kwaliteit.

Super-koelen

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.

Extra informatie

Merk

Siemens