Promo!

Bose Home Speaker

Categorieën: ,

Nu in promotie onze Bose Soundlink Revolve+ 

Laatste stuks! op=op!

BOSE Home Speaker 300 – Zwart

Kleine smartspeaker. Groots Bose-geluid.
De Bose Home Speaker 300 heeft een compact formaat en levert overweldigend laag en 360°-geluid. Met deze Bluetooth-speaker hou jij alle controle, en samen met de Bose Music-app geniet je van een persoonlijke muziekervaring. Met zes presets heb je toegang tot je playlists, internetradiozenders en meer.

Snelle draadloze verbinding 
Dankzij wifi, Bluetooth en Apple Airplay 2 kun je met deze compacte draadloze speaker je favoriete geïntegreerde muziekdiensten gebruiken of luisteren naar muziek vanaf je telefoon of tablet.

Premium ontwerp
Deze homespeakers maken deel uit van een nieuwe Bose-serie met de beste homespeakers en homesoundbars, waarmee je zelf bepaalt hoe je naar je muziek wilt luisteren. Met de Bose Music-app kunnen meerdere gebruikers hun content beheren en hun voorkeuren instellen.

Bediening
Stem, vinger of app. Bediening zoals jij dat wilt. Software-updates voegen nieuwe functionaliteiten toe, zoals geïntegreerde spraakbediening met Google Assistant.

SimpleSync: Hoor je films en muziek beter
Bose SimpleSync is een nieuwe technologie waarmee je producten uit de Bose Home Speaker-serie kunt koppelen met geselecteerde draagbare Bose Bluetooth®-speakers* of de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De technologie is heel gebruiksvriendelijk en handig. Het is nu ook mogelijk om deze te koppelen met een Eco2 home speaker/soundbar aan de hand van SimpleSync.
SimpleSync verbinding tussen speakers: Wanneer een etentje een compleet feest wordt
Stel dat je een klein feestje houdt voor vrienden en dat het al snel een gezellige drukte wordt wanneer de vrienden van de vrienden langskomen. Het zou handig zijn als er wat mensen naar een andere kamer kunnen – maar de muziek is hier, dus iedereen blijft ook liever hier. Als je een Bose Home Speaker-product én een draagbare Bose Bluetooth-speaker* hebt, kun je die heel eenvoudig koppelen via SimpleSync en op allebei hetzelfde nummer op hetzelfde moment afspelen. Op die manier hoeft niet iedereen op elkaars lip te zitten en kan het feest – en de muziek – mooi doorgaan. De SimpleSync-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik van 9 meter. (*SoundLink Revolve, Revolve+, Micro, Mini en Color.)SimpleSync verbinding met soundbar: Geniet van muziek doorheen je hele huis
Je kan de Home Speaker van Bose ook verbinden met de soundbar 500 of soundbar 700. De speaker zou je dan bijvoorbeeld in de keuken kunnen plaatsen, zo geniet je van dezelfde muziek daar als in de woonkamer op de soundbar. Het is echter niet mogelijk om TV te luisteren op de Home Speaker. Het streamen van muziek via wifi of Bluetooth zal wel zonder problemen in sync kunnen afgespeeld worden op beiden toestellen.

Prestaties

  • Krachtige bas en meeslepend geluid in een compact formaat
  • Draadloze verbinding via wifi, Bluetooth of Apple Airplay 2
  • Bediening via stem, aanraking of via de Bose Music-app
  • Zes microfoons pikken altijd feilloos je stem op, ook als je aan de andere kant van de kamer zit of als de muziek hard staat
  • Gemaakt van soft-touch kunststof, met capacitieve knoppen en een grille van geanodiseerd aluminium