St. Pieterskaai 17 8000 Brugge
050 31.80.56
Nieuwigheden
FLXS-B9 - Daikin - Warmtepomp
Deze binnenunit (FLXS-B) is compact en ontworpen om laag aan de wand of aan een plafond te worden geïnstalleerd. Dankzij de geringe hoogte past hij onder een venster. De fotokatalytische filter zuivert de lucht van rook, pollen, bacteriën. Het automatische luchtuitblaassysteem garandeert gelijkmatige luchtstroming en temperatuurverdeling. De afwezigheidsfunctie bespaart energie wanneer u de kamer verlaat De nachtmodus spaart energie door afkoeling of opwarming in de nachtelijke uren te voorkomen. Een luchtzuiveringsfilter zuivert de lucht, breekt de geuren van sigarettenrook en huisdieren af, verwijdert huisstof en stuifmeel, maakt bacteriën en virussen onschadelijk.

FXHQ-A - Daikin - Warmtepomp
Dit plafondonderbouwmodel laat een maximale vloer- en wandruimte vrij voor meubilair, decoratieve accessoires en apparatuur. Het is daarom een ideale oplossing voor commerciële ruimtes met smalle of geen valse plafonds. De unit is eenvoudig monteerbaar in hoeken en smalle ruimten, omdat 30 mm onderhoudsruimte aan de zijkant volstaat. Bredere luchtuitblazing dankzij Coanda-effect: tot 100°.

FXLQ-P - Daikin - Warmtepomp
Dit vloermodel airco is ideaal voor plaatsing onder een raam. Met de optionele achterplaat kan de unit als vrijstaand model worden toegepast. Wandmontage vereenvoudigt het schoonmaken onder de unit, waar zich vaak stof verzamelt. Bedrade afstandsbediening eenvoudig integreerbaar in de unit.

ROCK Granietgrijs - Art Sound - Luidspreker
€ 149,-
Dit model luidspreker heeft de vorm van een rots en is bijna onzichtbaar in de tuin. Het werd speciaal ontworpen voor gebruik op terrassen, in tuinen, stoombaden, ... Dankzij zijn sterke spreiding (tot 130 W) verzorgt hij de geluidskwaliteit over een grote oppervlakte. De AS Rock is ook verkrijgbaar in PA (100V-systeem) en in granietgrijs of bruin. Prijs per stuk.

MDC620 Wit - Art Sound - Luidspreker
€ 179,-
Deze ronde inbouwluidspreker is een krachtige luidspreker (80 watt) en wordt niet gehinderd door zijn inwall functie en beperkte inbouwdiepte (70 mm). Hij produceert een volle klank, die zich onderscheidt door mooi afgelijnde midden en lage tonen. De opgebouwde tweeter zorgt voor opvallend hoge klanken. 63 Hz - 20 kHz. 2,32 kg per paar. Prijs per paar.

AS450 Zwart - Art Sound - Luidspreker
€ 239,-
Deze nieuwe generatie van compacte opbouwluidsprekers onderscheidt zich dankzij de conische vormgeving, aangevuld met een helder stereobeeld en veel detail. De keuze voor hoogwaardige componenten, bass reflex, verguldige aansluitunits, en een gebalanceerde crossover zorgen voor een nieuwe wind in de wereld der compacte luidsprekers. De AS450 heeft de typische houtafwerking. Prijs is inclusief muurbeugel, kabel, vijzen en pluggen.

EKHBRD-ACV1 (Altherma HT Split) - Daikin - Warmtepomp
De Daikin Altherma Hoge Temperatuur (HT) vervangt de bestaande ketel op mazout of gas terwijl de al aanwezige hogetemperatuurradiatoren mogen behouden blijven. Daikin Altherma HT warmt het water op tot dezelfde temperatuur als de traditionele verwarmingssystemen, maar dan op een veel energiezuinigere manier. Een binnenunit ontvangt de warmte van de buitenunit en verhoogt de temperatuur van het water tot 80°C, en maakt het hierdoor geschikt voor verwarming met radiatoren en als sanitair warm water. Een elektrische bijverwarming is niet meer nodig. De volle capaciteit van 80°C blijft gegarandeerd tot buitentemperaturen van -7°C. De werking zelfs tot buitentemperaturen van -20°C. Door de snelle opwarming kan je bovendien werken met kleinere boilers. De Inverter-technologie garandeert een hoge seizoens-COP. Deze waarde geeft een beter beeld van het rendement gedurende een heel jaar.

EHVH-C (Altherma LT Split) - Daikin - Warmtepomp
Geïntegreerde verwarmings- en sanitair warmwaterunit. Daikin Altherma Lage Temperatuur is volledig uitgerust om aan de behoeften van nieuwbouwwoningen op het vlak van rendementen en comfort te voldoen. De Daikin Altherma Lage Temperatuur heeft een werkbereik met een wateruittrede-temperatuur tot 55°C, waardoor hij op alle lage temperatuur verwarmingselementen kan worden aangesloten zoals vloerverwarming, een warmtepomp convector of lagetemperatuur radiatoren. Met een gegarandeerd werkbereik tot een buitentemperatuur van -25°C wordt zelfs in de koudste klimaten de werking van de warmtepomp gegarandeerd. Dankzij het all-in-one ontwerp worden zowel de hoogte als het montageoppervlak geminimaliseerd.

RI60 Zwart - Art Sound - Radio
€ 129,-
Met dit kleinood ontvang je tot 10000 radiostations van over de hele wereld. Vijf radiostations kan je opslaan in het geheugen, er is ook een wekkerfunctie en Wi-Fi, usb-poort en RJ45-ethernet. Vanuit je luie zetel kan je zappen met de afstandsbediening.

SQ2060 - Art Sound - Luidspreker
€ 549,-
SQ2060, intiimi, 2-weg inbouw LS, vierkant, 120W (2pc)Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks.

RE2060 Zwart - Art Sound - Luidspreker
€ 549,-
RE2060, intiimi, 2-weg inbouw LS, rechth., 120W (2pc)Intiimi, is Fins voor puurheid. En laat dat nu net het DNA zijn van deze nieuwe high-end inbouwreeks.

FTXG-JW (Emura) - Daikin - Warmtepomp
Met de Emura maakt Daikin komaf met de opvatting dat binnenunits voor airco of verwarming per definitie saaie, grijze dozen zijn aan de muur. De Emura is een lucht-lucht warmtepomp binnenunit die opvalt door haar extra dun profiel en afgeronde hoeken in mat kristalwit. Wanneer het toestel niet in gebruik is, werkt het zich door zijn design mooi op de achtergrond. In een oogopslag kan men zien of de Emura aan het verwarmen of koelen is. Een led-lampje onderaan de unit keurt rood wanneer het apparaat aan het verwarmen is, blauw wanneer het de ruimte koelt, groen voor het regelen van de luchtvochtigheid en oranje wanneer de Emura in timer-modus staat.

HPRE650BT Happi actieve inbouw LS rechth AUX/BT wit(2pc - Art Sound - Luidspreker
€ 399,-
HPRE650BT, Happi, actieve inbouw LS, rechth, AUX/BT, wit(2pcHPRE650BT vertaalt het ultieme comfort in een geniaal design. Dankzij ingenieuze ingrepen gaat...

SRC-2221 - Art Sound - Tuner
€ 429,-
SRC-2221, 19" CD/MP3 + tuner- 19" 3-in-1 bron: cd, USB/SD, tuner - 2 x RCA-uitgang - Inclusief afstandsbediening - Afstandsbediening voor muziekselectie...

MDT30 Wit - Art Sound - Luidspreker
€ 29,-
MDT30, 'spotlight' LS, 100V, 1,5-3-6W, witDe MDT30 is nauwelijks groter dan een verlichtingsspot, maar ze bezit een zeer warme klankgenerator. Daardoor...

SVC6.2 Zwart - Art Sound - Volume- en andere regelingen
€ 219,-
SVC6.2, centrale volumeregeling, 6 kanalen, zwartMet de SVC6.2 kan je tot zes paar luidsprekers aansluiten op één versterkeruitgang. Het apparaat zorgt...

PACKHYDE/HPSQ525CRAZY-PACK HYDE + set HPSQ525 - Art Sound - Multiroom
€ 449,-
Een toilet, een zithoek, het terras of badkamer, jouw bureau... nergens ontsnap je eraan. Elk pakket is een muzikaal duet tussen de gepaste luidsprekers...

PACKHYDE/UNI30 CRAZY-PACK HYDE + set UNI30 B - Art Sound - Multiroom
€ 369,-
Een toilet, een zithoek, het terras of badkamer, jouw bureau... nergens ontsnap je eraan. Elk pakket is een muzikaal duet tussen de gepaste luidsprekers...

PACKHYDE/FL501 CRAZY-PACK HYDE + set FL501 - Art Sound - Multiroom
€ 399,-
Een toilet, een zithoek, het terras of badkamer, jouw bureau... nergens ontsnap je eraan. Elk pakket is een muzikaal duet tussen de gepaste luidsprekers...

PR-1240 Zwart - Art Sound - Professionele versterkers
€ 699,-
PR-1240, eindversterker, 100V 1x 240W, XLR, 2U